Monica Englund

Frisör & ägare


Tog mitt gesällbrev februari, 1995 efter 3 år som lärling hos Hedbergs Frisörer, där jag även jobbat sedan dess förutom en period i skåne på olika salonger.

Går nu vidare i min mormors och mammas fotspår.

Jag utför även håltagning i öron och näsa, samt hjälper dig med utprovning ut peruk om det skulle behövas

Birgitta Englund

Frisör


Började som elev 1963 hos min mor Karin Hedberg, tog över hennes salong 1978,
sålde den 2004 och jobbar nu hos min dotter Monica på FrisörTorget.

Margit Jones

Frisör


Började som elev 1961 hos Karin Hedberg, nuvarande ägarens mormor. Gick samtidigt på Borlänge stads yrkesskola, frisörlinjen. Tog gesellen 1965 och har sedan dess arbetat och trivts med Hedbergsfamiljen. Karin, Birgitta och Monica.

My Backman

Frisör


Glad och engagerad frisör från Siljansnäs. Började här på salongen som elev under 3 år med start 2014. Tog mitt gesällbrev 2019 och startade därefter upp mitt företag och hyr nu stol på salongen. Jag brinner för att jobba med både färgningar och klippningar – sätter även i löshår från Hairtalk .

Alice Nordin

Frisör


Jag går som elev på Kristinegymnasiet i Falun årskurs 2 och håller på att utbilda mig till frisör. Bor och är uppväxt i Rättvik Jag är här på frisörtorget varje tisdag och gör min praktik.

Latifa Khasib

Frisör


Går 2:a året på Kristinegymnasiet i Falun och gör min praktik på Frisörtorget varje Tisdag. Jag bor i Insjön och är född uppvuxen i Dalarna.