Monica Englund

Frisör & ägare


Tog mitt gesällbrev februari, 1995 efter 3 år som lärling hos Hedbergs Frisörer, där jag även jobbat sedan dess förutom en period i skåne på olika salonger.

Går nu vidare i min mormors och mammas fotspår.

Jag utför även håltagning i öron och näsa, samt hjälper dig med utprovning ut peruk om det skulle behövas

Margit Jones

Frisör


Började som elev 1961 hos Karin Hedberg, nuvarande ägarens mormor. Gick samtidigt på Borlänge stads yrkesskola, frisörlinjen. Tog gesellen 1965 och har sedan dess arbetat och trivts med Hedbergsfamiljen. Karin, Birgitta och Monica.

Birgitta Englund

Frisör


Började som elev 1963 hos min mor Karin Hedberg, tog över hennes salong 1978,
sålde den 2004 och jobbar nu hos min dotter Monica på FrisörTorget.

My Backman

Frisör


Glad och engagerad frisör från Siljansnäs. Började här på salongen som elev under 3 år med start 2014. Tog mitt gesällbrev 2019 och startade därefter upp mitt företag och hyr nu stol på salongen. Jag brinner för att jobba med både färgningar och klippningar – sätter även i löshår från Hairtalk .

Kicki Backe Thorell

Frisör


Utbildade mig till frisör 1999 på Academy of hair i Stockholm. Har sedan dess arbetat som frisörlärare och varit egenföretagare och verkat i Stockholm och Uppsala och nu i Leksand

Elin Jobs

Frisör


Jag är uppväxt och bor i Siljansnäs. Har under 2019 utbildat mig på frisörcentrum i Falun där jag under utbildningens gång gjort mitt delprov och nu innehar frisörlicens A. Jag är nu anställd under mina trainee-timmar här på salongen innan det är dags att avlägga gesällprovet.

Alva Bomark

Frisörlärling


Jag går lärlingsprogrammet på Leksands Gymnasium och gör mina 3 år på Frisörtorget , jag började min utbildning HT 2019